KÜSİ Uygulama ve Araştırma Merkezi Ziyareti
3 Kasım 2017 | 12:33

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği kapsamında Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde “KÜSİ Uygulama ve Araştırma Merkezi” kurulmuş olup, 21.09.201 tarihinde Yönetim Kurulu oluşturulmuştur. İyi Uygulama örneklerinin ziyareti kapsamında Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Kamu-Üniversite Sanayi İşbirliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prf. Dr. Veli Çelik, Yönetim Kurulu üyelerinden ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vehbi KONARILI Gazi Üniversitesi (KUTEM) Kent içi Ulaşım Teknolojileri Erişebilirdik Uygulama ve Araştırma Merkezini 26.10.2017 tarihinde ziyaret etmiştir. Ziyaret esansında KUTEM Merkez Müdürü Yrd. Doç.Dr Hayri Ulvi yapılan işler ile ilgili bilgilendirmede bulunmuştur.

Bu ziyaret ile ilgili haber bağlantısı türkiye Cumhuriyeti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ankara İl Müdürlüğü'nün sayfasında da bulunmaktadır: